Franck Provost 0589 Aparat de tuns pentru corp

Franck Provost 0589 Aparat de tuns pentru corp

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Fie ca sunteti in deplasari de serviciu, in vacanta sau va conformati rutinei zilnice, trimmerul pentru barba cu precizie de la Franck Provost este ideal pentru o tundere rapida si precisa.  ;
Trimmerul se adapteaza tuturor nevoilor, precum ras, tundere barba sau scurtare sprancene pentru a conferi un aspect ingrijit si elegant.
Prezinta o aderenta excelenta, o usurinta in utilizare, aceast aparat fiind ideal pentru a va oferi o calitate optima barbieritului.
Specificatii produs:
- Mai multe capete pentru a se adapta fiecarei nevoi. Fiind dotat cu o singura clema, capetele sunt interschimbabile si usor de curatat. Se recomanda clatirea doar cu apa calda
- Bateria furnizata de LR3 este suficienta pentru a utiliza trimmerul in toate deplasarile
Pachetul contine:
- Accesoriu detasabil pentru tunderea sprancenelor
- Mini-accesoriu pentru tunderea barbii si a mustatii
- Trimmer pentru precizie
- Saculet de depozitare ;

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.